Krása

Kosmetička a manikúra


Vždycky jsem si chtěla pořídit krásného psa, jenomže když jsem ještě bydlela s rodiči a se sourozenci v malém bytě, tak rodiče mi řekli, že o psovi nechtějí ani slyšet, že o psovi nechtějí slyšet ani slovo. Byla jsem z toho opravdu nešťastná. Mně v té době bylo už šestnáct let a měla jsem dokonce také našetřené peníze, že bych si mohla pořídit psa. Mám ráda krásná zvířata. Protože můj bratr má doma hada, toho jsem si vždycky také přála, ale když rodiče mi stále dokola opakovali, že žádné zvíře už doma nechtějí, tak jsem bohužel s tím nic nezmohla. A tak jsem se uzavřela do sebe, ne tedy úplně do sebe, ale začala jsem se věnovat něčemu jinému.

Často si lakuji nehty.

Začala jsem se věnovat modelování nehtů, takové ty gelové nebo akrylové nehty. Tohle mě opravdu hodně bavilo. Na tohle mě dovedla moje kamarádka, protože moje kamarádka si otevírala nehtový salon. Měla opravdu krásný salon, kde modelovala nehty na rukou a také na nohou. Moje kamarádka tam dělala také pedikúru. A protože jsem měla už několik let certifikát ze zdravotních masáží, tak jsem si řekla, že bych tam mohla pracovat s ní. A světe div se. Opravdu už jsem tam mohla pracovat. Ještě jsme si s kamarádkou řekly, že bychom ještě mohly najmout nějakou kosmetičku, protože každá žena chce být krásná.

Chodíte na manikúru?

A když by navštívila náš salón, tak tam by mohla žena získat nejenom příjemnou masáž, ale také by mohla mít pedikúru a manikúru a také by ji kosmetička u nás ošetřila. Moje kamarádka řekla, že je to opravdu skvělá volba, že krása dneska vydělává. Ne, že bychom chtěli na kráse žen vydělávat, ale my vlastně uděláme ženám takovou službu, aby se cítily lépe a aby se také v sobě více líbily. Každá žena je svým způsobem krásná. Já si myslím, že každá žena si vždycky zaslouží to, co si přeje. A když chce žena kosmetiku anebo manikúru, tak proč by to nemohla mít?