Společnosti

Kadeřník a holič může přijet i za vámi


Barber shop v Praze https://thecrownbarbershop.cz/ patří k vyhlášeným provozovnám s dobrými zákaznickými referencemi a s několika pobočkami i za hranicemi města, ovšem to nutně neznamená, že musíte do některé z nich osobně zajít. Můžete si vyžádat tuto službu ve vaší domácnosti nebo kdekoli jinde, kde je k profesionálnímu úkonu vhodné prostředí.

barber při práci

Oslava narozenin – chystáte oslavu kulatých narozenin vašeho přítele a chcete jej překvapit něčím vysloveně netradičním? Neobjednávejte mu striptérku, ale profesionála z barber shopu. Narozeniny můžete pojmout tentokrát jako zážitkový komplex, který přinese více radosti, než se čekalo. Samozřejmě nemusíte partnera odbývat jen tímto, dopřejte mu i hmotné dary, které potěší mysl, například nový fotbalový míč, zimní lyžařskou bundu nebo perfektní mikinu s potiskem, ale uznejte, že prožít v narozeninový den něco výjimečného, je taktéž kouzelné překvapení. Jakmile barber odejde, přijde na řadu další zážitek, například privátní soukromá masáž, a pak dle okruhu zájmů a zálib vašeho vyvoleného, jej třeba vytáhněte do muzea stavebnice Merkur, na let horkovzdušným balónem, do botanické zahrady s exotickými motýly nebo do domu s modelovou železnicí.

úprava vlasů

Odjezd na dovolenou – jestliže plánujete odjezd na společnou dovolenou v partě přátel nebo v rámci spřátelených rodin s dětmi, můžete se domluvit, že se komplet všichni necháte na dovolenou ostříhat a upravit vousy (pokud je máte). Barber za vámi dorazí, kam si budete přát, nemusíte čekat přímo v provozovně, je to jen otázkou dohody. Bude to mít navíc jednu zásadní výhodu – holiči a kadeřníci vás laskají ve vlasech a hladí po tváři, a to je velmi příjemné, až z toho naskakuje husí kůže. A provádění tohoto úkonu v prostředí, které je vám blízké, a kde je vysloveně klid a pohoda, tedy například u vás doma, to ještě více umocní. Odnesete si z výkonu profesionálního kadeřníka a holiče ještě víc, než obvykle.