Ženy

Ženská vypočítavost


Mnoho mužů má pocit, že jsou všechny ženy na světě hloupé a že se nechají do všeho ukecat. Není tomu tak. Mnohé ženy jsou velice vypočítavé a věřte, že kdyby něco nechtěly, pak do toho nejdou. Je pravda, že se najdou ženy, které nejsou zrovna chytré, a tak odkývají všechno na co se jich člověk zeptá a to proto, že na určitou věc nemají svůj názor, ale jsou i takové ženy, které rozhodně chytré jsou a které moc dobře vědí, jak na určité věci reagovat. Ženy rozhodně nejsou stejné. Je to stejné, jako v případě mužů. Také existují muži, kteří jsou velice chytří a muži, kteří chytrosti příliš nepobrali.

pěkná žena

I když se lidé snaží tvrdit, že všichni jsou na stejné úrovni, co se týká chytrosti, není tomu tak. Existuje spousta lidí, kteří jsou natolik chytří, že si vedle nich člověk kolikrát připadá opravdu jako hlupák. Není proto vhodné tvrdit, že všichni jsou stejně chytří. Je daleko lepší brát to realisticky, což znamená, že existují lidé chytří a hloupí. Existují také lidé, kteří jsou velice vypočítaví a těmto lidem je nejlepší se vyhýbat, protože věřte, že to mnohdy umí natolik dobře, že vás ve výsledku budou jen využívat, a to ku svému prospěchu. Něco takového umí nejen ženy, ale také někteří muži. Jestli máte ve svém okolí někoho, kdo je velice vypočítavý, měli byste si na něj dávat pozor a to proto, abyste nebyli nemile překvapeni.

hezká žena

Mnohdy si to člověk ani neuvědomí, že se stal něčí obětí a to proto, že to měl daný člověk velmi dobře spočítané. Mnoho lidí umí se svým okolím velice dobře manipulovat a jsou schopni vás dostat přesně tam, kam oni sami chtějí, a to i přesto, že se vám to nemusí zrovna líbit. Je dobré dávat si pozor na to mezi jakými lidmi se pohybujete a to proto, aby to nedopadlo tak, že časem zjistíte, že jste byli obětí manipulativního a vypočítavého člověka a že vás to dostalo někam úplně jinam, než jste chtěli směřovat. Může vás to ve vašem životě opravdu hodně ovlivnit.